BMW Seria 5 strivit de tren

Nu ştim dacă a fost un accident datoreat erorii umane sau a unor defecţiuni mecanice, doar că trenul care a sosit în staţia Tallin, a dorit să oprească la scara gării, intersectându-se pe drum cu câţiva copaci şi un BMW Seria 5.

După cum reiese şi din poze, trenul care a deraiat de pe şine, s-a oprit la doar câţiva centimetri de clădirea staţiei Tallin, un noroc pe care proprietarul BMW–ului Seria 5 nu l-a avut, maşina fiind tandru "îmbrăţişată" pe partea stângă, cea a şoferului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.