BMW Seria 6 Facelift

Nemţii de la BMW pregătesc o versiune diesel pentru sportivul coupe Seria 6, menită să debuteze cu ocazia faceliftului ce va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.

BMW Seria 6 Facelift BMW Seria 6 Facelift

Potrivit ultimelor poze spion ce au surprins noul model în trafic fără nici o protecţie estetică, modificările sunt tipice şi se rezumă la mici schimbări efectuate la spoilere, blocuri optice şi eleron. De asemenea, imaginile spion apărute pe site-ul celor de la AutoScoops au susprins ceasurile de bord ale unui Seria 6 ce erau notate clar cu termenul Diesel.

Se aşteaptă ca propulsorul în cauză să fie vestitul bi-turbo de 3,0 litri ce dezvoltă 286 CP şi un cuplu enorm de 580 Nm, obţinut încă de la 1.750 rpm. O asemenea putere este suficientă pentru a propulsa maşina până la prima sută de kilometri în aproximativ 6 secunde. De asemenea, o dată cu apariţia faceliftului, modelul 630i va suferi o operaţie pe cord şi va primi potentul motor existent pe 335i Coupe, un 3,0 litri, de asemenea bi-turbo, ce dezvoltă 300 CP, un pas substanţial faţă de cei 258 dezvoltaţi de versiunea aspirată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.