BMW Seria 7: cele mai bune materiale, disponibile pentru Individial [VIDEO]

Linia de personalizare Individial este aici, pentru a-ţi transforma Seria 7 în cel mai luxos BMW.

BMW Seria 7: cele mai bune materiale, disponibile pentru Individial [VIDEO] BMW Seria 7: cele mai bune materiale, disponibile pentru Individial [VIDEO]

După suficient timp cât să ne fi obişnuit cu prezenţa noului Seria 7, BMW publică un clip de prezentare pentru linia Individual, care presupune ornarea noului Seria 7 cu cele mai cele materiale disponibile pe un model BMW. Asta înseamnă, pe lângă plăcuţele Individual, finisaje din aluminiu şi piele Merino, alături de Alcantara. 

Iar programul Manufacktur este disponibil tuturor celor cărora Individual este prea mainstream, aşa că, în schimbul - probabil - unei sume impresionant de mari de bani, îţi poţi configura personaliza esteticul şi mecanica maşinii fix aşa cum îţi dictează piticii de pe creier. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.