BMW Seria 7 cu motor de Mini

Se pare că zvonurile de la şfârşitul anului trecut au fost adevărate. BMW a lansat ...

BMW Seria 7 cu motor de Mini BMW Seria 7 cu motor de Mini

 


Se pare că zvonurile de la şfârşitul anului trecut au fost adevărate. BMW a lansat în China şi Turcia o versiune entry-level a Seriei 7, acesta este modelul 730i

Nu există un anunţ oficial cu privire la lansarea acestui model şi pe celelalte pieţe ale lumii, dar ne aşteptăm ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

Noul BMW va avea un motor turbo de 2,0 litri pe benzină, cu o putere de 258 de cai, asemănător cu cel al modelului MINI Cooper John Cooper Works, BMW 225, şi BMW 330i.  


O transmisie automată cu opt trepte va dota variantele standard, puterea motorului fiind distribuită către roţile din spate. Această configurare oferă o viteză care poate ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 6.2 secunde, iar acul kilometrajului va indica un maximum de 250 de kilometri pe oră. Comparativ cu 740i, noul model entry-level este cu 0,7 secunde mai lent.

Consumul mixt de combustibil este de 5,8 litri la 100 de kilometri, cu emisii de CO2 de 134 de grame per kilometru. Preţurile pentru 730i pe piaţa din Turcia încep de la 193.698 de euro.

Citeşte şi Skoda Kodiak - noul SUV Skoda 

Citeşte şi Primul Mercedes Pick-up va revoluţiona segmentul

Citeşte şi Cea mai populară maşină din lume distruge recordul de vânzări stabilit de VW Beetle acum 44 de ani

Citeşte şi VIDEO. Maşina folosită ca armă. Şofer de 19 ani din Piteşti loveşte intenţionat un bărbat

Citeşte şi GALERIE FOTO. Rescue – Cea mai tare maşină de intervenţii

Citeşte şi TOP 9 maşini în care nu mori dacă faci accident (plus 10 în care ai şanse mari să mori)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.