BMW Seria 7 hibrid

BMW va oferi şi motorizare hibridă la noua Seria 7, pentru cei care sunt frământaţi de remuşcări ecologiste, dar nu vor să renunţe la lux şi la mândria de a conduce un V8.

BMW Seria 7 hibrid BMW Seria 7 hibrid

Norbert Reithofer, CEO Bmw a anunţat anterior că generaţia a cincea BMW Seria 7 va beneficia de o soluţie de propulsie hibridă. După ipotezele semioficiale acum a venit confirmarea din partea bazavrezilor. Nu vă aşteptaţi însă la ceva care să concureze cu Toyota Prius, sub capotă se va afla un foarte "sănătos" V8 de 4.4 litri, ajutat de alternativa electrică, alimentată de o baterie li-ion.

Cei de la CAR susţin chiar că modelul nu va fi la fel de economic ca 730d şi posibil mai scump decât un 750i cu 400 CP, deci se va adresa doar fanilor motorizărilor hibride. Modelul vine însă să contracareze ofensiva rivalilor Mercedes S400 BlueTech Hybrid sau Lexus LS 600h. Momentan motorizarea alternativă de la Mercedes se dovedeşte cea mai economică, raportând un consum mediu de 5,5 litri la suta de kilometri.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.