BMW Seria 7 lansare în România

BMW Seria 7, nava amiral a constructorului bavarez va fi disponibilă în România începând cu data de 19 octombrie şi va avea un preţ de pornire de 74.000 de euro.

BMW Seria 7 lansare în România BMW Seria 7 lansare în România

Noul BMW Seria 7, lansat la Paris la începutul lunii anterioare, va fi disponibil pe piaţa noastră prin intermediul BMW Group, în două versiuni de caroserie, standard şi alungită şi cu o motorizare diesel şi două pe benzină. Dieselul va reprezenta versiunea de bază şi are o capacitate cilindrică de 3 litri şi dezvoltă 245  CP şi va fi oferit doar pe varianta de caroserie standard.

Motoarele pe benzină, disponibile atât pentru caroseria standard, cât şi pentru cea alungită, au o capacitate cilindrică de 3 litri, respectiv de 4,4 litri. Primul propulsor dezvoltă 326 CP, iar cel de-al doilea 407 CP. Preţurile, cu TVA, ale noii limuzine BMW vor fi cuprinse între 74.000 de euro şi 93.800 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.