BMW Seria 7 - poze spion

Viitoarea generaţie a lui BMW Seria 7 este testată deja pe şosele, fiind surprinsă de fotografii spion în Munchen. Cu un camuflaj destul de inteligent.

BMW Seria 7 - poze spion BMW Seria 7 - poze spion
Deşi desenele de pe caroserie produc efecte optice şi prima impresie este că e greu să distingi liniile maşinii, se poate observa că viitorul BMW Seria 7 va fi sensibil mai mare, dar forma nu va fi revoluţionară. În partea frontală, blocurile optice vor prelua ideea de la BMW CS Concept, grila va avea dimensiuni mai mari, iar decuparea capotei este diferită.

Se presupune că printre motorizări vom regăsi V8-ul de de pe M3, a cărui putere va fi micşorată, iar curba de cuplu îmbunătăţită, iar cutia de viteze va fi una automată cu 8 trepte. În plus, pentru a contracara Mercedes S-Class cu tracţiuine integrală, viitorul BMW Seria 7 va beneficia de sistemul xDrive.

Premiera noii generaţii va avea loc la unul dintre marile saloane auto din 2008, cel mai probabil la Paris.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.