BMW Seria 7 – poze spion

Noua generaţie BMW Seria 7 a fost surprinsă cu un camuflaj "vaporos", formele şi detaliile viitoarei nave amiral fiind uşor de identificat.

BMW Seria 7 – poze spion BMW Seria 7 – poze spion

BMW Seria 7 – poze spionBMW Seria 7 este unul dintre cele mai aşteptate modele în segmentul limuzinelor premium, doza de controversă, pe care vechea Serie 7 a stârnit-o, alimentând curiozitatea publicului privind noua generaţie. Oare va fi la fel de revoluţionar din punct de vedere stilistic, sau BMW va aplica o reţetă cu mai puţine ingrediente extravagante ?

Primele imagini surprinse ilustrează o siluetă mai zveltă şi trădează un profil elegant cu accente dinamice. Partea frontală cu faruri ce îmbracă extremităţile păstrează apartenenţa la ultimele produse lansate de bavarezi în segmentul SUV, BMW X5 şi X6. Deşi este mascată de un spoiler fals, partea din spate a limuzinei plusează la capitolul eleganţă, comparativ cu vechea şi mult comentata generaţie Serie 7.

BMW Seria 7 Noua Seria 7 va introduce un nou sistem iDrive şi există zvonuri că va exista şi o nouă cutie automată cu 8 rapoarte. Gama de motorizări va fi compusă din două dieseluri de 3.0 litri, turbo şi dublu turbo de 235, respectiv 286 CP, benzinarele fiind şi ele supraalimentate. Un 3.0 bi-turbo de 3.0 litri deja cunoscut de 306 CP şi un 4,4i de 408 CP, ce va fi probabil disponibil şi într-o versiune mai puternică. Cel mai ieftin model este un 3.0 litri aspirat de 272 CP.

Modelul va fi prezent în premieră în faţa publicului la Salonul de la Paris din 2009.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.