BMW şi Drover fac un parteneriat pentru maşini pe bază de abonamet

Autor: Marius Vișan 11 apr. 2018 Știri auto

BMW Group Marea Britanie a anunţat un parteneriat de mobilitate cu Drover, o companie de automobile prin abonament, pentru lansarea unui mod nou şi unic de a obţine acces la automobile BMW şi MINI pe baza unui abonament lunar, flexibil, cu totul inclus.

Acum, potenţialii clienţi BMW şi MINI vor putea să conducă automobile precum MINI Hatch sau modele superioare sub formă de BMW Seria 1, Seria 2, Seria 3, Seria 4 şi Seria 5, precum şi modelele X şi i, pentru preţul unui abonament lunar all-inclusive. Propunerea inovatoare pe care Drover o face utilizatorilor transferă întregul cost de proprietate într-un singur tarif lunar, incluzând costul automobilului, asigurarea, întreţinerea, service-ul, taxele şi înlocuirea în caz de defecţiune.

Utilizatorii se pot înscrie la www.joindrover.com/bmw-mini şi acelaşi portal este folosit pentru a schimba, a mări sau a scădea costul lunar al automobilului sau doar pentru a anula complet, fără niciun angajament pe termen lung sau plăţi anticipate. Ideea de parteneriat s-a născut în timpul programului BMW Innovation Lab, un program de zece săptămâni care permite companiilor start-up să încerce produse la scară, să primească mentorat de specialitate din partea conducerii BMW Group Marea Britanie şi să primească informaţii de la specialişti de top asupra problemelor care le interesează în sectorul auto şi cel al finanţării automobilelor.

Chris Brownridge, directorul de vânzări BMW Marea Britanie, a declarat: „Noile soluţii creative permit şansa ca utilizatorii de automobile să aibă experienţă cu deţinerea unui BMW sau a unui MINI atâta timp cât doresc. BMW Group Marea Britanie se află în fruntea unei astfel de dezvoltări şi suntem încântaţi să anunţăm parteneriatul cu platforma Drover de abonamente pentru automobile. Prin intermediul noului model de abonament, putem oferi o gamă mai largă de modalităţi de accesare a automobilelor BMW şi MINI pentru cumpărătorii retail care să se potrivească cerinţelor lor în schimbare”.

Felix Leuschner, fondator şi director executiv Drover, a declarat: „Suntem extrem de încântaţi să colaborăm cu BMW Group Marea Britanie şi suntem foarte mândri să anunţăm parteneriatul nostru, care reprezintă rezultatul direct al participării noastre la BMW Innovation Lab. Parteneriatul nostru reuneşte cele mai recente şi cele mai bune automobile cu un nou model de proprietate, pentru a oferi oamenilor acces la maşini care altfel nu ar putea achiziţionate, generând venituri suplimentare pentru BMW Group Marea Britanie”.

Automobilele oferite prin acest sistem încep cu MINI Hatch Cooper cu trei uşi şi BMW 116d Sport şi continuă cu BMW Seria 2 Coupé şi X1 până la BMW Seria 4 Coupé şi BMW Seria 5 Sedan şi Touring. Alte automobile disponibile sunt BMW Seria 2 Active Tourer, BMW Seria 2 Cabrio, BMW Seria 3 Sedan şi Touring, BMW Seria 4 Cabrio, BMW X3 şi BMW i3.

Preţurile pentru MINI Hatch Cooper cu 3 uşi încep de la 562 de lire sterline pentru opţiunea de proprietate lunară*, în timp ce aceeaşi perioadă pentru BMW 116 Sport este de 778 de lire sterline. Pe de altă parte, o lună de proprietate a unui BMW 520d Sedan este 1.076 de lire sterline. O defalcare completă a preţurilor este disponibilă pe site-ul Drover.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide