BMW şi Snapchat prezintă BMW X2 înaintea lansării pe piaţă

Autor: ProMotor 24 nov. 2017 Știri auto
BMW şi Snapchat prezintă BMW X2 înaintea lansării pe piaţă

Utilizatorii de smartphone-uri pot experimenta primul BMW X2 din istorie, oriunde şi chiar înainte de lansarea pe piaţă – mulţumită colaborării BMW – Snapchat. Astfel, BMW devine primul brand din lume care exploatează potenţialul noului filtru „Augmented Trial” de la Snapchat.

Începând de astăzi, fanii din întreaga lume pot utiliza tehnologia augmented reality pentru a vizualiza şi a configura un model 3D realist al celui mai recent membru al familiei BMW X. La începutul comunicării de la sfârşitul lunii octombrie, BMW a ajuns deja la o audienţă de milioane de oameni din Europa cu filtrul BMW X2 în Galvanic Gold.

Prin intermediul Snapchat, BMW îşi extinde activităţile de marketing într-un mediu inovator şi distractiv, care este deosebit de popular în rândul persoanelor creative şi atrase de tehnologie. Fiind cel mai nou membru al familiei BMW X, BMW X2 se adresează clienţilor tineri şi cu spirit tânăr, extrovertiţi şi activi care preţuiesc individualitatea şi stilul de viaţă. Aplicaţiile inovatoare precum Snapchat sunt o parte integrantă a lumii lor digitale.

Campania BMW X2 – „Fii cel care îndrăzneşte” – foloseşte o gamă de noi canale de comunicare digitală pentru a ajunge la fanii BMW din întreaga lume, în conformitate cu noua orientare a mărcii pe „Plăcerea de a conduce” mai tinerească. Comunicarea BMW are o abordare mult mai mai proaspătă, cu o tonalitate nouă care explorează canalele neaşteptate.

„Snapchat este tânăr şi modern – care se potriveşte perfect BMW şi BMW X2. Îmbunătăţim experienţa digitală a utilizatorilor Snapchat prin conţinutul pe care îl găsesc atrăgător, cu o valoare ridicată a recunoaşterii. Am vrut să ne inserăm într-un mod organic în mediul Snapchat şi în lumea utilizatorilor săi. Acesta este cel mai semnificativ mod de a ne adresa fanilor într-un stil care se potriveşte canalului şi grupului-ţintă „, explică Jörg Poggenpohl, director Digital Marketing BMW.

Prin experienţa BMW X2, BMW devine primul brand care utilizează filtrul Snapchat Augmented Trial, îmbogăţind realitatea cu conţinut digital. Un clip scurt, prezentat între „stories” postate de utilizatori sau în zona „discover”, direcţionează atenţia utilizatorilor Snapchat către noul BMW X2. Dacă utilizatorul acceptă invitaţia „swipe up”, camera telefonului este activată. Aplicaţia integrează automat un model 3D al BMW X2 în câmpul vizual al camerei. În acest fel, utilizatorii pot experimenta deja noul BMW X2, aproape oriunde în lume, înainte de a ajunge în showroomurile BMW. Modelul 3D este integrat realist în mediul înconjurător, iar utilizatorii pot merge în jurul automobilului pentru a-l admira din toate unghiurile. De asemenea, pot utiliza aplicaţia pentru a schimba culoarea caroseriei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide