BMW susţine Festivalul Enescu cu o flotă de Seria 6 Gran Coupe, iar noi ne bucurăm să le vedem pe străzi

Fără să ne dăm mai culţi decât ar fi cazul, recunoaştem smeriţi că am fi vrut să ajungem şi noi la Festivalul Internaţional George Enescu, însă am avut prea multe maşini de condus, aşa că deocamdată n-am fost prezenţi acolo. Dar BMW-urile de pe străzi, pe astea le-am văzut, cum nu le-am văzut? Iar galeria foto care le alătură Ateneului merită trei minute din viaţa ta.

BMW susţine Festivalul Enescu cu o flotă de Seria 6 Gran Coupe, iar noi ne bucurăm să le vedem pe străzi BMW susţine Festivalul Enescu cu o flotă de Seria 6 Gran Coupe, iar noi ne bucurăm să le vedem pe străzi

Nu prea avem obiceiul să preluăm comunicate în care ni se explică frumos ce important a fost ca anumite vedete să fie duse în maşinile mărcii X sau Y la un festival de muzică, poate şi pentru că nu interesează pe nimeni. Dar atunci când primim o galerie foto superbă, care alătură unul dintre cele mai frumoase BMW-uri create vreodată, BMW Seria 6 Gran Coupe, cu una dintre cele mai frumoase clădiri din Bucureşti - Ateneul Român - nu putem rămâne indiferenţi.

E bine să fii muzician de marcă...

Dacă vezi zilele astea pe străzi nenumărate BMW-uri marcate cu Festivalul Internaţional Enescu pe ele, să ştii că ai ce admira, pentru că cei de la BWM România au pus la bătaie o flotă întreagă pentru a transporta marii muzicieni ai lumii prezenţi la Bucureşti, iar printre aceste maşini se numără şi patru exemplare de Seria 6 Gran Coupe absolut răvăşitoare. Dacă ai un drum prin Piaţa Revoluţiei, indiferent că mergi la Festival sau doar te plimbi pe acolo, aruncă o privire în parcare. S-ar putea să ai ce vedea!

Flota include aproape toate modelele mari de BMW disponibile în România

Iar dacă nu, te invităm să frunzăreşti galeria foto. Îţi face să crească inima, aşa, că şi Bucureştiul poate fi frumos noaptea...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.