BMW-ul Seria 7 suprem: 720 CP şi 350 km/h

Tunerii de la Tuningwerk au transformat versiunea lungă a lui BMW Seria 7 într-un mutant de 1.090 Nm, al cărui preţ ajunge la 199.000 euro.

BMW-ul Seria 7 suprem: 720 CP şi 350 km/h BMW-ul Seria 7 suprem: 720 CP şi 350 km/h

Combinaţia dintre putere şi lux este tipică limuzinelor germane, dar tunerii de la Tuningwerk s-au gândit să ducă ideea la extrem. Astfel, în lipsa unei variante M pentru BMW Seria 7, germanii au transformat cea mai luxoasă limuzină a casei bavareze într-un adevărat monstru.

Denumită acum NR7, limuzina celor de la Tuningwerk pune la bătaie 720 CP şi un cuplu de 1.090 Nm. Astfel, viteza maximă este de 350 km/h, iar demarajul 0-100 km/h se realizează în doar 3,5 secunde. Toate acestea, în condiţiile în care maşina cântăreste peste 2 tone.

Tunerii s-au gândit să lupte, totuşi, cu kilogramele, aşa că au echipat maşina cu frâne carbo-ceramice şi cu un eşapament cu o masă redusă, precum şi cu un kit exterior din carbon. Astfel, BMW-ul Seria 7 preparat de Tuningwerk are cu 120 kg mai puţin decât versiunea oficială a maşinii şi costă 198.000 de euro.

Pentru cei mai puţin extrovertiţi, casa de tuning germană a pregătit o variantă mai puţin înzestrată cu putere. Versiunea de "doar" 530 CP oferă un cuplu de doar 740 Nm, în vreme ce viteza maximă va trece cu doar 10 km/h de pragul psihologic al celor 300.

În acest caz, demarajul 0-100 km/h va necesita un interval de 4,2 secunde, iar sistemul de frânare va avea numai discuri de oţel. Avantajul suprem vin, însă, atunci când vorbim de preţ: 169.800 euro. Aşadar, ce versiune de BMW NR7 ţi se pare mai tentantă?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.