BMW-uri furate la Salonul Auto New York 2010

Şase maşini BMW au fost furate dintr-un depozit din New Jersey, înainte ca acestea să fie expuse la Salonul Auto New York 2010. Vorbm de modele speciale pentru expoziţie!

BMW-uri furate la Salonul Auto New York 2010 BMW-uri furate la Salonul Auto New York 2010

Potrivit celor de la New York Post, cele şase maşini ar fi fost furate pe parcursul a trei jafuri diferite.

Mai întâi, banda de hoţi a "pus mâna" pe trei maşini, dintre care se remarca noul BMW Seria 5 F10, un model mai special datorită vopselei unice, numită Sophisto Gray, care ducea preţul maşinii la 90.000 de dolari. Pe lângă aceasta au mai fost furate un 535i xDrive şi un coupe 650i.

După acest incident din data de 13 martie, banda a recidivat după două nopţi, "trofeul" fiind de această dată o limuzină BMW 750Li xDrive. Se pare că aceeaşi bandă a mai sustras cel puţin încă o maşină BMW din parcarea unei companii aflată la mică distanţă.

Oficialii BMW le-au dat toate informaţiile necesare poliţiştilor, în speranţa că maşinile vor fi găsite înaintea salonului newyorkez, însă nici acum nu s-a reuşit identificarea hoţilor sau găsirea maşinilor. Ciudat, având în vedere că BMW-ul Seria 5 furat, cel cu vopseaua specială "Sophisto Gray", era singurul de acest fel din America...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.