BMW Vision Gran Turismo e un concept digital pentru jocul Gran Turismo 6

Cea de-a şasea versiune a jocului Gran Turismo va oferi – pe lângă monoposturi de Formula 1, legende ale raliurilor şi clasice ale industriei auto – câteva concepte create special pentru simulatorul auto care împlineşte 15 ani de existenţă. Printre acestea se numără şi BMW Vision Gran Turismo, un fel de succesor al bine-cunoscutului BMW M1.

BMW Vision Gran Turismo e un concept digital pentru jocul Gran Turismo 6 BMW Vision Gran Turismo e un concept digital pentru jocul Gran Turismo 6

Jocul Gran Turismo 6, care va fi disponibil pentru consola PlayStation 3, va reuni o serie de concepte create special pentru aniversarea de 15 ani a simulatorului auto. Printre aceste concepte se numără şi BMW Vision Gran Turismo – un coupe de curse care arată ca un succesor al legendarului BMW M1 de la sfârşitul anilor ’70,

„Gran Turismo şi BMW împart o pasiune genetică pentru maşini – fie ele moderne sau clasice”, a declarat Adrian van Hooydong, vicepreşedinte senior al departamentului de design BMW Group. „Am urmărit acest titlu încă de la începuturile sale şi sunt extrem de încântat de îmbunătăţirea realismului vizual în Gran Turismo 6 şi de experienţa de condus autentică pe care o oferă”, a mai spus el.

Din clipul de promovare publicat de Sony, putem bănui că şi Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Bertone, Volkswagen, Zagato, SRT, Peugeot, Alpine, General Motors, Nike, Aston Martin, Giugiaro şi Honda vor oferi câte un concept creat special pentru jocul care împlineşte 15 ani.

Gran Turismo 6 va fi lansat în decembrie 2013, înainte de Crăciun.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.