BMW Welt - inaugurare oficială

Azi, 17 octombrie, a fost inaugurat oficial cel mai nou showroom BMW, chiar la Munchen, în vecinătatea sediului central al mărcii. Astfel, BMW urmează exemplul Mercedes şi VW, care beneficiază, la rândul lor, de astfel de centre inedite.

BMW Welt - inaugurare oficială BMW Welt - inaugurare oficială
Nu mai puţin de 800 de invitaţi de marcă au fost prezenţi la Grand Opening, urmând ca deschiderea oficială pentru marele public să aibă loc în data de 21 octombrie.

BMW Welt este o structură ultra-modernă gigantică, alcătuită din oţel şi sticlă, fiind descrisă de BMW drept "o experienţă unică pentru livrarea maşinii", deoarece elementul central al clădirii îl reprezintă rampa rotativă, de pe care clienţii îşi vor lua în primire automobilele. Imensul show-room, care acoperă o suprafaţă de 73.000 mp, a fost conceput de arhitectul vienez Coop Himmelblau şi vrea să facă legătura cu originile aviatice ale mărcii prin designul extrem de nonconformist.

Noua clădire face parte din planul BMW de a schimba imaginea tuturor centrelor de distribuţie a produselor mărcii, un plan de anvergură, care începe să fie adoptat de tot mai mulţi constructori din segmentul premium, ca o nouă tactică de sensibilizare a clientelei.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.