BMW X3 -cel mai fiabil automobil

ADAC a decernat premiul „Gelber Engel” („Îngerul galben”) pentru fiabilitate modelului BMW X3.

BMW X3 -cel mai fiabil automobil BMW X3 -cel mai fiabil automobil
Distincţia oferită de cel mai mare club auto din lume a desemnat BMW X3 ca fiind cel mai fiabil automobil de pe şoselele Germaniei. Evaluarea are la bază statistici de asistenţă tehnică pentru anul precedent şi un sondaj realizat printre membrii ADAC.

Rezultatele studiului ADAC de calitate sunt realizate pe baza statisticilor de depanare, care însumează un total de 400.000 de intervenţii din partea echipelor “Gelber Engel”. Se iau în considerare toate modelele prezente pe piaţă de cel puţin trei ani, cu o cifră de vânzări pe piaţa germană de peste 10.000 unităţi anual. Evaluarea fiabilităţii se face prin raportarea numărului de intervenţii de asistenţă la 1.000 unităţi înmatriculate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.