BMW X3 construit în America

Fabrica BMW de la Spartanburg, Carolina de Sud va fi locaţie de producţie şi pentru X3, care momentan este asamblat doar în Austria.

BMW X3 construit în America BMW X3 construit în America
Decizia oficialilor BMW de a da unda verde producţiei de X3 la fabrica din Carolina de Sud vine din nevoia de a suplimenta numărul de maşini pentru America, în condiţiile în care anul trecut s-au înregistrat pierderi de aproximativ 902 de milioane de dolari. Pierderile se datorează numărului mic de maşini fabricate (105.000 unităţi), fiind necesar, după spusele celor de la BMW, de peste 200.000 de unităţi anual.

În uzina de la Spartanburg se fabrică acum Z4 şi X5. Decizia de a produce X3 în Spartanburg este vehement criticată, doarece linia de producţie din Leipzig, Germania, unde sunt construite Seria 3 şi Seria 1, nu funcţionează la capacitate maximă. Mai multe detalii după adunarea generală anuală din Munchen.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.