BMW X4, confirmat oficial

Autor: Gabriel Grosoiu 13 ian. 2012 Știri auto
BMW X4, confirmat oficial

Gama X de la BMW devine din ce în ce mai cuprinzătoare. După ce X3 s-a mărit puţin, pentru a-i face loc mezinului X1, iată că şi BMW X6 va avea un frăţior mai mic, care-i va semăna foarte mult.

BMW X4 a fost confirmat de către oficialii BMW, fiind menţionat într-un plan de dezvoltare gândit pentru fabrica din Spartanburg, Carolina, locul unde iau naştere în prezent BMW-urile X3, X5 şi X6.

Mai exact, bavarezii plănuiesc să investească nu mai puţin de 700 de milioane de euro, pentru ca facilitatea de producţie deţinută de ei în America să poată scoate de pe benzile de asamblare noul X4.

Acesta va pune la bătaie motoare cu patru, dar şi cu şase cilindri, iar lungimea sa de aproximativ 4,65 metri îl va transforma în concurentul ideal pentru viitorul Porsche Cajun, fratele mai mic al lui Cayenne.

Succesul comercial al viitorului X4 nu pare a fi o problemă, atâta timp cât 70% din producţia lui BMW X3 a fost vândută în 2011 pe pieţele externe, modelul înregistrând o creştere cu 73% a vânzărilor în întreaga lume.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide