BMW X4 luat în calcul de BMW

Succesul nebun pe care BMW X6 l-a avut i-ar putea determina pe bavarezi să îşi extindă nişa SUV-urilor cu alură de coupe cu încă un model, BMW X4.

BMW X4 luat în calcul de BMW BMW X4 luat în calcul de BMW

BMW X6 s-a vândut dublu decât estimările iniţiale ale BMW, din 2008 până în prezent fiind livrate peste 80.000 de unităţi. Speculând potenţialul acestei nişe, BMW vrea să mai introducă încă un model, unul mai mic, derivat din platforma lui X3, conform Autocar.

Noul BMW X3 va fi lansat în cursul acestui an şi în funcţie de răspunsul publicului se va lua în considerarea un derivat sportiv după modelul X6. Ideea unui X4 este luată serios în calcul de factorii de decizie, dar nu a primit încă unda verde pentru producţie. Dacă se va primi acordul, BMW va deveni constructorul premium german cu cea mai extinsă ofertă de modele crossover.

BMW nu a arătat că se teme de canibalizarea între propriile produse şi oferă prin intermediul gamei X produse pentru aproape toate gusturile şi buzunarele de la urbanul X1 până la extravagantul X6. Din acest motiv ne aşteptăm la surprize viitoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.