BMW X4 - Speculații

BMW are de gând să continue moda SAC (Sport Activity Coupe) deschisă de X6 prin realizarea unui model și mai mic în gamă.

BMW X4 - Speculații BMW X4 - Speculații
Deși poate părea ciudat, struțo-cămila X6 i-a mulțumit atât de mult pe oficialii germani încâ aceștia s-au hotarât să-i facă o soră mai mică. Viitorul BMW X4 va folosi platforma tehnică de la următoarea generație X3, și, precum X6, nu va avea spațiul unui SUV și nici sportivitatea unei mașini dedicate. Dar măcar va atrage clienții doritori de altceva, de inedit și original.

Nemții de la Auto-Zeitung și-au imaginat cum ar putea arăta un viitor X4 și surprinzător, la prima vedere, e mai atrăgător decât X6. Dacă așa ni se va prezenta noul model nu se știe sigur, așa cum încă viitorul în sine al lui X4 este nesigur, BMW putând prefera să realizeze un X3 un pic mai sportiv.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.