BMW X4 va fi lansat în 2009

Conform surselor de pe piaţă BMW ar putea să-şi întărească poziţia pe segmentul crossover-urilor prin viitorul model.

BMW X4 va fi lansat în 2009 BMW X4 va fi lansat în 2009

14.10.2009  Primele zvonuri despre BMW X4 precum şi faptul că proiectul X7 ar fi fost abandonat pentru modelul mai economic X4 sunt confirmate. BMW va lansa un crossover de dimensiuni mai mici anul viitor. Cel mai probabil este ca modelul să arate ca un hatchback cu garda la sol mai înaltă, precum în ultima imagine pe calculator.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viitorul crossover de la BMW va fi produs exclusiv la fabrica bavarezilor din South Carolina, SUA, producţia acestuia urmând să înceapă în 2010 când este programat să apară şi viitoarea generaţie de BMW X3.

BMW X4 va fi un crossover mai mic şi va păstra liniile design-ului de la X6. Modelul va fi construit pe platforma viitoarei generaţii X3 şi va fi lansat iniţial pe piaţa americană, unde BMW se confruntă cu o scădere constantă a cererii pentru modelele mai mari de SUV-uri.

Economia instabilă a SUA din momentul de faţă şi creşterea preţurilor la carburanţi redirecţionează unele modele ale BMW către alte pieţe mai profitabile. Recent, BMW a oprit un transport de 40.000 de automobile din drumul său spre SUA. Alte mărci germane precum Audi sau Mercedes-Benz întâmpină aceleaşi probleme. Cei din urmă au redus pentru prima dată în istorie producţia de automobile de la fabrica lor din Alabama.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.