BMW X5 4.8i M Sport

Cel mai popular SUV bavarez se bucură de atingerea tunerului de casă M, iniţial primind un pachet estetic disponibil doar pe varianta 4.8i.

BMW X5 4.8i M Sport BMW X5 4.8i M Sport

Modificările aduse de noua versiune constau în spoilere noi, scaune şi suspensie sport, jante de 19 inch, ornamente mate din aluminiu, blocuri optice de culoarea antracitului şi, evident, nelipsitele logo-uri M montate atent în exterior şi interior.

Pentru cei care vor să-şi personalizeze şi mai mult maşinile, sunt disponibile opţional şi jante de 20 de inch. Introducerea noii versiuni era de aşteptat, în condiţiile în care 90% din clienţii de X5 cumpărau modelul în versiunea Sport.

Pachetul sport este disponbil în 6 culori de exterior şi 4 nuanţe de interior. Pentru început, numai versiunea dotată cu motor V8 de 4.799 cmc va beneficia de logo-ul M, versiune ce dezvoltă 355 CP, suficienţi pentru a propulsa imensul SUV până la prima sută de km în doar 6,5 secunde. Viteza maximă de 240 km/h se poate să nu fie suficientă pentru viitorii posesori, însă, cel puţin, BMW stă mai bine decât concurenţii săi la capitolul consum şi emisii de dioxid de carbon.

M Sport va fi disponibil la sfârşitul anului şi pentru modelele 3,0d şi 3,0si, mai multe detalii urmând a fi date publicităţii la o dată apropiată lansării.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.