BMW X5 intră la apă

BMW X5 este un SUV foarte prieten cu şoselele, dar BMW ne arată cum se descurcă şi acolo unde se termină asfaltul. Nimic extrem, totuşi…

BMW X5 nu este un SUV care să cocheteze cu drumurile forestiere, sau înălţimile stâncoase şi nici publicul căruia se adresează nu are astfel de aspiraţii. Pentru a nu uita însă că vorbim de un vehicul 4x4, nu de o limuzină corpolentă, BMW ne arată cum se descurcă în afara şoselelor X5-ul cu facelift-ul recent. Pentru a fi mai exacţii, este vorba de cum se descurc X5 prin apă, pentru că drumurile în sine ar putea fi străbătute cu orice model compact de familie.BMW X5 nu este un SUV care să cocheteze cu drumurile forestiere, sau înălţimile stâncoase şi nici publicul căruia se adresează nu are astfel de aspiraţii. Pentru a nu uita însă că vorbim de un vehicul 4x4, nu de o limuzină corpolentă, BMW ne arată cum se descurcă în afara şoselelor X5-ul cu facelift-ul recent. Pentru a fi mai exacţii, este vorba de cum se descurcă X5 prin apă, pentru că drumurile în sine ar putea fi străbătute cu orice model compact de familie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.