BMW X5 M, facelift pentru 2012

SUV-ul sport al bavarezilor se upgradează, după modelul lui BMW X6 M. Vezi aici care sunt noutăţile pe care le va etala maşina la Salonul Auto Geneva.

Zilele trecute eram martorii faceliftului la care bavarezii l-au supus pe extravagantul BMW X6, alături de versiunea dopată a acestuia, X6M. Vorbind despre SUV-uri sportive, iată că a venit timpul să vedem primele fotografii cu BMW X5 M.

După cum s-a procedat şi în cazul fratelui cu plafon plonjat, nici legat de BMW X5M nu putem vorbi despre un set de modificări foarte profunde, germanii alegând calea unui facelift discret, dar foarte eficace pentru menţinerea atractivitaăţii modelului.

Aşadar, avem faruri noi, ce beneficiază de un design mai rafinat, datorită pleoapei din partea superioară. Gurile de aerisire sunt mai mari, iar sistemul de iluminare poate fi upgradat la nivelul full-LED. De asemenea, şi stopurile uşor restilizate vin acum dotate cu LED-uri.

Noul BMW X6M oferă un set de etriere vopsite în albastru, iar cei care vor avea privilegiul de a lua loc la bord, vor observa tapiţeria Mugello Red, ce o înlocuieşte pe cea veche, Sakhir Orange. La capitolul veşti bune, avem informaţia potrivit căreia motorul a rămas neatins.

Acelaşi V8 twin-turbo de 4,4 litri şi 555 CP, capabil de 678 Nm se va ocupa de reprizele electrizante şi de sunetul inconfundabil, resimţit atât la interior, dar mai ales la exterior. Nici performanţele nu au suferit modificări: 0-100 km/h acoperiţi în 4,5 secunde şi o viteză maximă de 250 km/h. Noul BMW X5 M va debuta la Salonul Auto Geneva.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.