BMW X6 - spy car

X6 este deja cunoscut ca SUV-ul coupe cu patru uşi şi promite să fie o prezenţă ineidtă pe şosele, începând cu 2008.

BMW X6 - spy car BMW X6 - spy car
Bazat pe BMW X5, noul BMW X6 a reuşit să inducă în eroare multă lume datorită camuflajului, însă, recent, au apărut primele poze-spion clare, pe baza cărora cei de la Auto Motor und Sport au reuşit să creeze un model pe calculator foarte apropiat de ceea ce vom vedea în realitate la Salonul de la Detroit din 2008.

Maşina va fi derivată tehnic din X5, păstrând aceeaşi valoare de 2,93 metri pentru ampatament, dar lungimea va fi ceva mai mare, ajungând la 4,9 metri, în timp ce înălţimea va fi mai mică cu aproximativ 10 cm. Datorită parbrizului mai înclinat şi a plafonului foarte curbat spre spate, s-a optat pentru soluţia unui habitaclu cu doar patru locuri, în timp ce portbagajul ar trebui să fie suficient pentru patru saci de golf.

Planşa de bord va păstra, în mare, caracteristicile celei de la X5, dar tuşele sportive vor fi mult mai evidente. X6 va primi noua cutie de viteze automată ZF cu opt trepte, care se va regăsi şi pe următoarea generaţie a limuzinei Seria 7, precum şi un sistem start-stop, pentru reducerea consumului. Este de aşteptat ca X6 să beneficieze de o motorizare de top în jurul a 500 CP, dar încă nu se ştie dacă această versiune va intra sub jurisdicţia departamentului Motorsport.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.