BMW X6 - stoc epuizat

BMW X6 este una dintre cele mai dorite maşini ale momentului, producţia pentru acest an fiind deja adjudecată de către clienţi, în doar câteva luni de la lansare.

BMW X6 - stoc epuizat BMW X6 - stoc epuizat
Producţia pentru acest an a modelului BMW X6 este preconizată la 40.000 de unităţi, dar comenzile au depăşit deja această cifră, conform oficialilor  bavarezi. Jumătate dintre modele fabricate vor fi destinate pieţei americane, iar restul se vor împărţi între Europa şi Asia. Conform aceloraşi surse, lista de aşteptare este una considerabilă la majoritatea dealerilor, dar există şi reprezentanţe care au maşini pe stoc.

Şi în România, dealerii primesc tot mai multe comenzi pentru acest model, cererea depăşind deja ofertă, deşi modelul nu a fost lansat încă oficial, conform unor surse din cadrul BMW România.

Pariul BMW cu această nişă se pare că a reuşit, vânzările peste aşteptări alungând îdoielile contestatarilor privind succesul unui SUV încrucişat cu un coupe. Ne aşteptăm ca inspiraţi de succesul BMW şi alţi constructori să se îndrepte spre acest segment.  Ba chiar există zvonuri că şi bavarezii mai vor un model de nişă SAV bazat pe BMW X3 şi codificat probabil X4.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.