BMW X6 vs Porsche Cayenne

V-aţi întrebat cine ar fi mai rapid la o liniuţă dintre BMW X6 şi Porsche Cayenne, nu? Răspunsul ni-l dau nişte ruşi care au pus de o întrecere între două dintre cele mai râvnite automobile în Est.

Nu ştim ce motorizări au cele două SUV-uri, dar după cum decurg ostilităţile BMW X6 ar trebui să fie xDrive 50i cu 406 CP, cântărind 2.263 kg, iar în colţul Porsche se află Cayenne S cu 380 CP şi 2.225 kg. Cert este că BMW-ul a cam lăsat în praf, SUV-ul, eminamente sportiv, din Stuttgart.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.