BMW Z4 la final de carieră

BMW Z4 și-a încheiat cariera cu câteva luni înainte de lansarea noului model, ce ăși va face apariția la Salonul Auto de la Los Angeles.

BMW Z4 la final de carieră BMW Z4 la final de carieră

Ultimul BMW Z4 a părăsit liniile de producție ale fabricii din North Carolina, marcând sfărșitul unei ere pentru uzina ce a construit mai bine de 200.000 de modele în cei 7 ani de producție. Noul BMW Z4 va fi asamblat în Germania, în timp ce unitatea de producție din SUA va fi modernizată cu 750 de milioane de dolari pentru a putea asambla X5, X6 și X3.

Deși viitoarea generație este așteptată să apară la Salonul Auto de la Los Angeles din noiembrie sub formă de prototip, având în vedere experiențele anterioare cu M3 sau X6, nu este exclus ca designul să fie păstrat aproape integral pe mașina de serie. În privința motorizărilor vom avea un twin-turbo de 3.0 litri în timp ce versiunea Z4 M va avea posibil V8-ul de pe M3, nici dieselurile nefiind excluse.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.