BMW Z4 - lansare în România

Noul BMW Z4, modelul care practic înlocuieşte două versiuni ale generaţiei precedente, va fi lansat în primul trimestru al anului viitor şi va veni cu preţuri...

BMW Z4 - lansare în România BMW Z4 - lansare în România

...ţinute deocamdată secrete, pentru că importatorul le va anunţa de abia în perioada apropiată lansării.  În România, noul BMW Z4 va fi echipat cu o gamă de trei motoare pe benzină cu şase cilindri dispuşi în linie, cu puteri cuprinse între 204 CP şi 306 CP. Modelul nu este însă doar mai practic, prin apariţia acoperişului metalic retractabil, dar şi mai economic prin folosirea tehnologiei BMW EfficientDynamics. Toate variantele de motorizare îndeplinesc standardele Euro 5 cu privire la emisii, taxa pe poluare auto în România fiind astfel zero.

Maşina va fi prezentată în premieră mondială la Salonul auto de la Detroit, în ianuarie 2009. În România, BMW se confruntă cu criza auto de sezon, în luna octombrie livrările mărcii germane pe piaţa locală sczând cu 36%, la 206 automobile. Totuşi, după primele zece luni vânzările de maşini BMW au crescut cu 11,2%, de la 1.895 unităţi la 2.109 maşini.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.