BMW Z4 prima reclamă

După ce BMW ne-a arătat un teaser, ce părea destul de înfricoştor, cu o sală de operaţii şi mult sânge, continuarea publicitară a lui BMW Z4 ne demonstrează că de fapt roadsterul bavarez are reale înclinaţiii...pentru pictură!

Noul BMW Z4 ne dovedeşte că are şi preocupări artisitce şi cu vopselele potrivite şi o planşă adecvată ca mărime se poate exprima în pasteluri pictate prin derapaje controlate. Asta atunci când nu ne sperie - vezi al doilea clip din galerie şi primul din acţiunea de promovare a lui Z4 - prin albul sinistru întinat de roşu sângeriu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.