BMW Z8 renăscut din Z4

BMW Z8 nu a fost tocmai megahitul la care spera constructorul bavarez, dar se pare că în urma sa au mai rămas nostlagici. Unul dintre ei a dovedit chiar că Z4 se poate metamorfoza uşor într-un Z8.

BMW Z8 renăscut din Z4 BMW Z8 renăscut din Z4
Nu ştim dacă orice BMW Z4 visează să devină Z8, dar o gaşcă de americani reuniţi sub denumirea de "Car Kit INC" ne arartă că visul  poate deveni uşor realitate. Kitul constă în panouri şi elemente de caroserie din fibră de carbon ce recreează formele lui Z8 şi pot fi uşor montante pe actuala generaţie BMW Z4.

Mai mult de atât, nu este nici foarte scump, la 3.840 de euro, poate fi considerat chiar un chilipir. Blocurile optice originale mai adaugă la preţ încă 800 de euro.Astfel un model cu un preţ de aproape 100.000 de euro în momentul lansării poate fi readus la viaţă relativ ieftin, singura condiţie fiind existenţa unui Z4 în condiţie bună.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.