Bonus pentru şofer de România

Dacă ai cont pe www.soferderomania.ro şi eşti abonat sau te abonezi la newsletterele de mai jos, fiecare dintre acestea îţi va aduce zilnic sute de bani virtuali. Aşa că vei putea finaliza mai repede toate traseele şi vei avea mai multe şanse la tragerea la sorţi pentru Marele Premiu, un Opel Corsa Ediţie Specială 111 Ani.

Bonus pentru şofer de România Bonus pentru şofer de România

Ce trebuie să faci? Să te abonezi la newslettere zilnice din lista de mai jos, să le deschizi în fiecare zi şi să dai click pe mesajul "Click aici să primeşti bonusul de AZI!".

Caseta de abonare o găseşti pe homepage-ul fiecărui site:

Ca să poţi beneficia de bonusurile zilnice, nu uita să confirmi abonarea la fiecare newsletter în parte. Cum? Dând click pe linkul primit după abonare pe adresa de mail.

Atenţie! Trebuie să te abonezi cu aceeaşi adresă de mail cu care te-ai înscris în joc.

N-ai intrat încă în concursul Şofer de România? Click aici să-ţi faci cont ca să iei startul în cursa pentru un Opel Corsa 111 şi premii săptămânale de câte 1.000 RON!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.