Bosch prezintă la Cluj cele mai noi tendinţe din domeniul automotive

Autor: ProMotor 10 mai 2019 Știri auto

Bosch organizează în data de 19 mai a doua ediţie a evenimentului „Bosch Future Mobility Day”. Iubitorii de tehnologie, studenţii sau profesioniştii IT, familiile cu copii, precum şi toţi cei care vor să experimenteze ultimele tendinţe din domeniul automotive, sunt aşteptaţi la Centrul de Inginerie Bosch din Cluj-Napoca cu sediul în strada Someşului 14, în intervalul orar 10:00-17:00.

Scopul evenimentului este de a-i implica pe studenţii pasionaţi de tehnologie într-o competiţie dedicată vehiculelor autonome şi de a prezenta evoluţii tehnologice de ultimă generaţie.

În afara concursului propriu-zis, pe parcursul BFMD se desfăşoară conferinţa interactivă Bosch Future Mobility Talks, expoziţii şi demonstraţii tehnice, precum şi diferite activităţi pentru copii. 

Pentru a participa la conferinţă, este necesar ca publicul să se înscrie în prealabil, achitând o taxă de participare, pe website-ul dedicat evenimentului, aici: www.boschfuturemobility.com/the-talks/.

Taxa de participare la conferinţă va fi donată integral Asociaţiei Mişcare de Tabără Yuppi, care oferă tabere gratuite de terapie prin experienţă copiilor şi adolescenţilor cu boli oncologice, diabet şi alte boli autoimune.

 
Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide