Bosch prezintă la Cluj cele mai noi tendinţe din domeniul automotive

Puncte de atracţie: Bosch Future Mobility Talks, expoziţii, demonstraţii tehnice şi activităţi pentru copii

Bosch prezintă la Cluj cele mai noi tendinţe din domeniul automotive Bosch prezintă la Cluj cele mai noi tendinţe din domeniul automotive

Bosch organizează în data de 19 mai a doua ediţie a evenimentului „Bosch Future Mobility Day”. Iubitorii de tehnologie, studenţii sau profesioniştii IT, familiile cu copii, precum şi toţi cei care vor să experimenteze ultimele tendinţe din domeniul automotive, sunt aşteptaţi la Centrul de Inginerie Bosch din Cluj-Napoca cu sediul în strada Someşului 14, în intervalul orar 10:00-17:00.

Scopul evenimentului este de a-i implica pe studenţii pasionaţi de tehnologie într-o competiţie dedicată vehiculelor autonome şi de a prezenta evoluţii tehnologice de ultimă generaţie.

În afara concursului propriu-zis, pe parcursul BFMD se desfăşoară conferinţa interactivă Bosch Future Mobility Talks, expoziţii şi demonstraţii tehnice, precum şi diferite activităţi pentru copii. 

Pentru a participa la conferinţă, este necesar ca publicul să se înscrie în prealabil, achitând o taxă de participare, pe website-ul dedicat evenimentului, aici: www.boschfuturemobility.com/the-talks/.

Taxa de participare la conferinţă va fi donată integral Asociaţiei Mişcare de Tabără Yuppi, care oferă tabere gratuite de terapie prin experienţă copiilor şi adolescenţilor cu boli oncologice, diabet şi alte boli autoimune.

 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.