Boss level: 999. Cum face drift un pilot fără mâini! VIDEO

Bartosz Ostalowski nu are mâini, dar ce ştie să facă cu picioarele depăşeşte cu mult capacităţile noastre de înţelegere. De exemplu, să facă derapaje controlate în mare viteză. Pe circuit. Ca profesionist!

Boss level: 999. Cum face drift un pilot fără mâini! VIDEO Boss level: 999. Cum face drift un pilot fără mâini! VIDEO

Bartosz Ostalowski nu are braţe, dar nici nu are nevoie de ele pentru a executa nişte drifturi impresionante, ajutat de o maşină Nissan Skyline R34 modificată special pentru el, cu transmisie automată şi un motor V8 de la General Motors sub capotă.

Pilotul fără mâini care face drift cu picioarele nu e un amator, ci chiar un pilot profesionist. Aşa că, dacă erai de părere că ai vreo scuză pentru a nu merge pe un circuit, fie el şi de karting, ei bine, mai gândeşte-te:

Via: Drift.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.