Brabus - aniversare

În urmă cu 30 de ani, Bodo Buschmann, în 1977, a fondat firma de tuning Brabus. Pentru a marca cei 30 de ani de existenţă, tunerul va prezenta la Frankfurt un nou proiect.

Brabus - aniversare Brabus - aniversare
Fără a comenta prea mult asupra surpizei pe care o vor prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt, cei de la Brabus au spus doar că va fi "un lup în haine de oaie".

Brabus este cel mai mare tuner independent de automobile, fiind considerat de către German Federal Motor Vehicle Registration Agency un constructor de automobile. Tradiţia tunerului de a construi maşini speciale a început în 1984 cu modificarea unui Mercedes 190 echipat cu un propulsor V8, care s-a "transformat" în Brabus E V12. În 1996 Brabus E V12 a stabilit un nou record mondial de viteză pentru o maşină de serie , fiind înregistrat în " Cartea Recordurilor", cu o viteză de top de 330 km/h. Azi, acest record este deţinut de Brabus Rocket, cu o viteză de 365 km/h.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.