Bram Schot va fi noul Preşedinte al Consiliului de Administraţie Audi

Bram Schot va fi noul Preşedinte al Consiliului de Administraţie Audi

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Consiliul de Supraveghere AUDI AG îl numeşte pe Bram Schot în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie, începând cu 1 ianuarie 2019. Schot se află în funcţia de conducere a companiei ca Preşedinte interimar încă din iunie 2018 şi va continua, provizoriu, să fie responsabil în Consiliul de Administraţie şi pentru divizia de Vânzări şi Marketing.

Bram Schot va deveni Preşedintele Consiliului de Administraţie al AUDI AG, care include Ducati, Lamborghini şi Italdesign Giugiaro, precum şi marca Audi, începând cu 1 ianuarie 2019. El va deţine temporar şi rolul de reprezentant în Consiliul de Administraţie pentru divizia de Vânzări şi Marketing.

În vârstă de 57 de ani, noul Preşedinte este reprezentantul diviziei de Vânzări şi Marketing în Consiliul de Administraţie încă din Septembrie 2017. În 19 Iunie 2018, a fost, de asemenea, numit Preşedinte Interimar al Consiliului de Administraţie.

Născut în Olanda, Bram Schot a ocupat rolul de reprezentant al diviziei de Vânzări şi Marketing în Consiliul de Administraţie al Volkswagen Autovehicule Comerciale începând cu 2012. El şi-a părăsit rolul de Preşedinte şi CEO al Mercedes-Benz Italia în 2011 pentru a se alătura Grupului Volkswagen, unde a fost iniţial responsabil de proiecte strategice în cadrul diviziei de Vânzări a grupului.

 Comentarii
Inchide