Brandul auto care împărtăşeşte succesul financiar cu angajaţii săi. Ce bonusuri vor primi

După cel mai de succes an de activitate al companiei ...

Brandul auto care împărtăşeşte succesul financiar cu angajaţii săi. Ce bonusuri vor primi Brandul auto care împărtăşeşte succesul financiar cu angajaţii săi. Ce bonusuri vor primi

Porsche împărtăşeşte succesul companiei cu angajaţii săi. După cel mai de succes an de activitate al companiei, angajaţii Porsche AG vor primi un bonus special de până la 9.300 de euro brut.

Acesta este acordul la care au ajuns Consiliul Executiv şi Consiliul de Lucru al Grupului. Angajaţii Porsche vor fi astfel recompensaţi pentru că şi-au făcut bine treaba.

Există mai multe componente ale bonusului: vor fi oferiţi 8.600 de euro pentru performanţele excepţionale ale personalului în anul financiar 2017, 700 de euro vor fi plătite ca o contribuţie specială la sistemul de pensii, şi alţi 356 euro pentru a marca aniversarea a 70 de ani a modelului Porsche 356, produs pentru prima oară în 1948.

Pe parcursul anului financiar 2017, producătorul german şi-a mărit livrările cu patru procente, până la 246.000 de vehicule, atingând un venit de 23,5 miliarde de euro (o creştere de cinci procente).

Bonusul pentru anul 2017 va fi plătit la aproape 23.000 de angajaţi.

Oliver Blume, preşedintele Comitetului Executiv al Porsche AG a spus cu această ocazie: „Suntem mândri dăruirea şi de pasiunea colegilor noştri. La Porsche, accentul se pune pe oameni. "

Sursă: newsroom.porsche.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.