Brandul de scutere SYM se lansează pe piaţa din România la SMAEB 2019 – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 16 apr. 2019 Știri auto

SYM, unul dintre cele mai bine vândute branduri de scutere din lume, intră acum pe piaţa din România, prin intermediul dealerului SYM Future Mobility.

Showroom-ul SYM a fost inaugurat pe 8 Aprilie 2019 în Str. Heliade Între Vii, nr. 8, sector 2, Bucureşti şi aduce pe piaţă toată gama de scutere a producătorului Sanyang Motors, în parteneriat cu SYM Grecia.
 
SYM România oferă scutere începând de la 50cc până la 600cc adaptate tuturor nevoilor de deplasare urbană şi extra-urbană.

Modelele consacrate ale SYM vor fi expuse şi la Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente din Bucureşti, în perioadă 19-21 aprilie la Romexpo. Pentru că în aventura SYM se pleacă echipat, pentru orice achiziţie făcută în cadrul târgului oferim un voucher cadou în valoare de 500 de RON pentru accesoriile necesare pentru drum: căşti, mănuşi, geci, rucsacuri, huse moto, prin partenerii noştrii Shop4Moto şi Asfalt Uscat.

SYM este marcă a companiei Sanyang Motors fondată în 1954 în Taiwan, aflată în top zece producători de vehicule pe două roţi din lume şi unul dintre  cei mai mari exportatori taiwanezi de mopede, scutere, motociclete. Compania investeşte continuu în tehnologii inovatoare, pentru a dezvolta noi tipuri de mijloace de transport pentru mobilitatea de mâine.  

Marca SYM este prezentă în 85 de ţări de pe toate continentele, prin intermediul subsidiariilor şi dealerilor, atingând în 2018 vânzări record de peste 750.000 de unităţi vândute în toată lumea. 

Modelele care vor fi expuse la SMAEB 2019

CRUISYM 300i – un maxi-scuter cu un design remarcabil, echilibrul perfect între sport şi confort. Echipat cu un motor puternic în 4 timpi cu o putere maximă de 20.1 kw, în combinaţie cu şaua largă, joasă şi confortabilă, acest scuter este un cruiser veritabil potrivit pentru călătoriile lungi prin ţară, dar şi uşor de manevrat în oras.

CITYCOM S 300i – un maxi-scuter potrivit pentru oras cât si pentru plimbările în afara acestuia, fiind echipat cu parbriz si protecţii de vânt pentru mâini, precum şi cu un motor puternic de 27.5 CP, răcit cu lichid. Designul său este compact şi este echipat cu jante de 16” ce asigură siguranţă şi stabilitate.

Symphony ST LC – Spaţios, elegant, bine proiectat, cu proporţii mai mari decât alte scutere din categoria lui, SYM Symphony ST LC poate fi considerat una dintre cele mai bune opţiuni de scutere urbane. Datorită calitătii şi a capacitătii sale, ST este preferat pentru confort şi siguranţă, precum şi datorită consumului redus de combustibil.

JET 14 LC este un scooter care iese în evidenţă prin liniile sale sportive şi prin agilitatea pe care o dovedeşte în competiţia cu traficul urban. Designul său mai compact decât al altor scutere urbane din categoria sa, cu jante de 14 inchi (ca cele ale maxiscooterelor) este susţinut şi de o motorizare performantă care îl face uşor de manevrat în oraş, atât cu pasager, cât şi singur. Este disponibil şi la capacitate cilindrică de 50, putând fi condus cu permis categoria B.

Fiddle III este un scooter cu design retro-vintage inspirat de liniile scuterelor clasice, dar cu un look modern şi actual, ce transformă călătoriile urbane într-o experienţă. Motorul în 4 timpi permite o acceleraţie bună pentru a conduce cu agilitate prin oraş, cu un consum redus de combustibil. Este un scuter sigur şi stabil datorită sistemului de frânare combinat CBS*, care echilibrează cele două roţi, chiar şi atunci când avem de-a face cu asfalt inegal sau gropi.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide