Bridgestone îşi modernizează gama de anvelope premium de iarnă Blizzak

Iernile în Europa sunt din ce în ce mai imprevizibile, cu precipitaţii extreme, temperaturi sub zero grade frecvent şi ninsori în unele zone pentru prima dată în mulţi ani.

Bridgestone îşi modernizează gama de anvelope premium de iarnă Blizzak Bridgestone îşi modernizează gama de anvelope premium de iarnă Blizzak

Bridgestone îşi modernizează gama de anvelope premium de iarnă Blizzak. Cu un model unic al benzii de rulare şi fabricate cu compusul revoluţionar Nano Pro-tech de la Bridgestone, anvelopele Blizzak LM005 oferă un control excepţional pe carosabil umed, zăpadă şi gheaţă. 

În aceste condiţii dificile, păstrarea traiectoriei şi controlarea distanţei de frânare îi îngrijorează foarte mult pe conducătorii auto. Pe zăpadă şi pe gheaţă, procedurile de rutină, precum conducerea în rampă şi evitarea obstacolelor, devin mai dificile şi periculos de efectuat. De aceea, performanţa anvelopei – singura parte a vehiculului care atinge suprafaţa drumului – devine tot mai importantă. 

Bridgestone a dezvoltat Blizzak LM005 pentru a le oferi conducătorilor auto încredere şi confort. Pe baza unei cercetări care a implicat peste 20.000 de conducători auto din Europa, Bridgestone Blizzak LM005 a fost creată ţinând cont de aşteptările şi provocările reale cu care se confruntă pentru a le oferi control excepţional şi siguranţă în orice condiţii de iarnă, în special pe zăpadă şi gheaţă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.