Bridgestone îşi modernizează gama de anvelope premium de iarnă Blizzak

Autor: Marius Vișan 12 feb. 2019 Știri auto
Bridgestone îşi modernizează gama de anvelope premium de iarnă Blizzak

Bridgestone îşi modernizează gama de anvelope premium de iarnă Blizzak. Cu un model unic al benzii de rulare şi fabricate cu compusul revoluţionar Nano Pro-tech de la Bridgestone, anvelopele Blizzak LM005 oferă un control excepţional pe carosabil umed, zăpadă şi gheaţă. 

În aceste condiţii dificile, păstrarea traiectoriei şi controlarea distanţei de frânare îi îngrijorează foarte mult pe conducătorii auto. Pe zăpadă şi pe gheaţă, procedurile de rutină, precum conducerea în rampă şi evitarea obstacolelor, devin mai dificile şi periculos de efectuat. De aceea, performanţa anvelopei – singura parte a vehiculului care atinge suprafaţa drumului – devine tot mai importantă. 

Bridgestone a dezvoltat Blizzak LM005 pentru a le oferi conducătorilor auto încredere şi confort. Pe baza unei cercetări care a implicat peste 20.000 de conducători auto din Europa, Bridgestone Blizzak LM005 a fost creată ţinând cont de aşteptările şi provocările reale cu care se confruntă pentru a le oferi control excepţional şi siguranţă în orice condiţii de iarnă, în special pe zăpadă şi gheaţă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide