Bridgestone va echipa e-tron, primul SUV Audi complet electric

Propulsat de trei motoare electrice, Audi e-tron ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4,6 secunde.

Bridgestone va echipa e-tron, primul SUV Audi complet electric Bridgestone va echipa e-tron, primul SUV Audi complet electric

Bridgestone va echipa primul SUV Audi complet electric - e-tron. Cele două companii au pus la punct o listă de cerinţe care să scoată în evidenţă specificaţiile noului model, de la acceleraţia impresionantă la confortul şi liniştea la bordul vehiculului. Bridgestone a fost ales de Audi să furnizeze şase anvelope diferite de la 19’’ la 21’’ – patru dimensiuni pentru vară şi două pentru iarnă – ca dotări originale.

Propulsat de trei motoare electrice, Audi e-tron ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4,6 secunde. Aceasta a impus instalarea unor anvelope cu contact excelent. Astfel, Bridgestone a furnizat anvelopele de vară Alenza 001; creată în special pentru SUV-uri, anvelopa are o structură de blocuri care optimizează contactul cu solul pentru a îmbunătăţi răspunsul la virarea în curbe şi stabilitatea pe drum drept A primit clasificarea A pe eticheta pentru aderenţa pe carosabilul ud – cea mai bună pe piaţă.

Pentru sezonul de iarnă, Bridgestone pune la dispoziţie Blizzak LM 001 pentru abordarea cu încredere a virajelor şi manevrabilitate pe suprafeţe umede, uscate, cu gheaţă, mâzgă şi zăpadă. Anvelopa combină un compus cu concentraţie ridicată de siliciu impregnat cu polimerul Nano Pro-Tech de la Bridgestone care îi conferă o aderenţă excelentă.

Audi e-tron, fabricat în Belgia, va fi disponibil în reprezentanţele auto din ianuarie 2019.


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.