Bridgestone vrea să-şi majoreze profitul cu 80%

Bridgestone vrea să-şi majoreze, în următorii cinci ani, profitul cu 80% şi vânzările anuale cu 20%, în condiţiile în care urmăreşte să se detaşeze de concurentul francez Michelin, transmite Reuters.

Bridgestone vrea să-şi majoreze profitul cu 80% Bridgestone vrea să-şi majoreze profitul cu 80%
Bridgestone va creşte nivelul investiţiilor cu 16% faţă de nivelul actual, pentru a-şi extinde producţia de anvelope şi reţeaua de distribuţie. Compania japoneză vrea să obţină, până în 2012, un profit operaţional de 3,5 miliarde de dolari, în urcare de la valoarea de 1,88 miliarde de dolari previzionat pentru 2007.

Bridgestone deţine peste 18% din vânzările de anvelope la nivel mondial, învingând treptat Michelin, care are o cotă de piaţă de 17,7% şi Goodyear Tire & Rubber, care controlează 17,3% din piaţa de profil, conform datelor publicaţiei Tire Business.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.