Brilliance BC3 Coupe

Autor: Brilliance 17 sept. 2007 Știri auto

Producătorul chinez este cunoscut pe piaţa europeană mai mult pentru rezultatele foarte proaste ale modelului BS6 în crash-teste, aşa cum v-am prezentat aici, însă acest lucru nu l-a oprit să revină cu noutăţi şi cu o ambiţie şi mai mare de a-şi face loc pe batrânul continent. Brilliance JinBei a adus la salonul german noul său coupe lung de 4,48 m, denumit BC3. Acesta este propulsat de un motor de 1,8 litri, dezvoltat în întregime de producătorul chinez, fiind prezent şi pe modelul BS4.

Cu o putere de 170 CP, propulsorul accelerează maşina până la prima sută de km în 9,7 secunde şi asigură o viteză maximă de 210 km/h, numere valabile pentru varianta cu transmisie manuală cu 5 trepte, în cazul în care se opteaza pentru una automată, acestea deteriorându-se. În lipsa unui nume pe piaţă, Brilliance va incerca să atragă clienţii printr-un preţ scăzut şi o listă de dotari standard completă, din care doar amintim: vopsea mtelizată, climatizare automată, interior din piele, senzori de parcare, trapa şi geamuri electrice dar şi un sistem de sunet cu cd de înaltă calitate. Sau cel puţin aşa se laudă producătorul. Precum o face şi cu sistemele de securitate, precum airbagurile laterale şi frontale, centuri de siguranţă în trei puncte cu pretensionare, ABS şi discurile de frână. De o celulă de siguranţă nu se precizează nimic, un rezultat la crash-teste fiind deja previzibil. Cu timpul însă, chinezii vor reuşi să copieze şi celulele de siguranţă şi dacă işi vor rezolva şi problemele de fiabilitate au şanse destul de mari să se lanseze cu adevarat pe piaţa europeană.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide