Brilliance BS4 Wagon

Autor: Oraan Mărculescu 21 apr. 2008 Știri auto

Brilliance-BS4-WagonIată că reputația chinezilor de copiatori ne-a încețoșat mintea în așa fel încât fiecare mașină scoasă de aceștia trebuie să fie inspirată dintr-un model de succes european, coreean sau japonez. La fel am spus și despre noul Brilliance BS4 Wagon, însă designul acestuia este semnat de nimeni altul decât Pininfarina.

Evident, pentru mulți doar acest lucru va transforma automobilul într-unul frumos, însă nu suntem siguri cât de mult va afecta acest lucru vânzările care vor începe în acest an și în Europa. Disponibil în ambele versiuni de caroserie, Brilliance BS4 va fi echipat cu două motoare pe benzină, de 1,8 litri și 2,0 litri.

Brilliance-BS4-Wagon- +++++++++++++++
Pănă la deschiderea Salonului Auto de la Beijing, au apărut și primele detalii în legătura cu forma noului model, detalii transpuse în câteva poze modificate pe calculator. Calitatea acestora este destul de slabă, cu o textura a jantelor foarte inestetică, o bară pe plafon lipsă și un număr de inmatriculare de Italia.

Chiar și în aceste condiții, pozele ar putea fi folositoare în privința formării unei opinii cu privire la designul posterior, cel care va fi afectat în principal de noua formă a caroseriei. Interesant este însă modul în care partea din spate a mașinii reușește să aducă aminte în același timp atât de BMW Seria 5 cât și de Mercedes Benz E-Class, ambele în versiunile break. În ce măsură varianta oficială va păstra aceste asemănări urmează să aflăm în zielele care urmează.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide