Brilliance BS4 Wagon

Producătorul chinez Brilliance prezintă primele detalii în legătura cu varianta Wagon a modelului BS4, dezvoltată în colaborare cu binecunoscutul Pininfarina.

Brilliance BS4 Wagon Brilliance BS4 Wagon
Brilliance-BS4-WagonIată că reputația chinezilor de copiatori ne-a încețoșat mintea în așa fel încât fiecare mașină scoasă de aceștia trebuie să fie inspirată dintr-un model de succes european, coreean sau japonez. La fel am spus și despre noul Brilliance BS4 Wagon, însă designul acestuia este semnat de nimeni altul decât Pininfarina.

Evident, pentru mulți doar acest lucru va transforma automobilul într-unul frumos, însă nu suntem siguri cât de mult va afecta acest lucru vânzările care vor începe în acest an și în Europa. Disponibil în ambele versiuni de caroserie, Brilliance BS4 va fi echipat cu două motoare pe benzină, de 1,8 litri și 2,0 litri.

Brilliance-BS4-Wagon- +++++++++++++++
Pănă la deschiderea Salonului Auto de la Beijing, au apărut și primele detalii în legătura cu forma noului model, detalii transpuse în câteva poze modificate pe calculator. Calitatea acestora este destul de slabă, cu o textura a jantelor foarte inestetică, o bară pe plafon lipsă și un număr de inmatriculare de Italia.

Chiar și în aceste condiții, pozele ar putea fi folositoare în privința formării unei opinii cu privire la designul posterior, cel care va fi afectat în principal de noua formă a caroseriei. Interesant este însă modul în care partea din spate a mașinii reușește să aducă aminte în același timp atât de BMW Seria 5 cât și de Mercedes Benz E-Class, ambele în versiunile break. În ce măsură varianta oficială va păstra aceste asemănări urmează să aflăm în zielele care urmează.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.