Brilliance sponsor la Borussia Dortmund

Chinezii îşi fac simţită prezenţa în Europa. Şi ce alt mod mai bun de promovare este altul decât cel din fotbal?

Brilliance sponsor la Borussia Dortmund Brilliance sponsor la Borussia Dortmund

Înţelegerea dintre HSO Motors, importatorul mărcii chinezeşti în Europa şi echipa de fotbal din Bundesliga, Borussia Dortmund este realizată pentru sezoanele 2008/2009 şi 2009/2010, dar ea poate fi prelungită. O mişcare foarte inteligentă din partea chinezilor, care vor beneficia de un plus de imagini important în ţara unde maşinile din China nu sunt foarte bine privite.

Noua colaborare vine exact la fix, pentru că din 25 octombrie, Brilliance Motors Deutschland va avea în ofertă noul BS4, desenat de Pininfarina şi disponibil de la preţuri de 15990 euro. Oare fotbaliştii de la BVB vor primi aşa ceva ca maşină de serviciu?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.