Britanicii urcă Dacia Duster pe podium în top 10 SUV-uri cu abilităţi off-road!

Presa britanică are, ce-i drept, oroare de maşini germane şi franţuzeşti, preferând de obicei să recomande maşini britanice (sau măcar produse în Marea Britanie). Dar iată că Dacia are un reprezentant de seamă în topul 10 SUV-uri cu abilităţi off-road realizat de Auto Express

Britanicii urcă Dacia Duster pe podium în top 10 SUV-uri cu abilităţi off-road! Britanicii urcă Dacia Duster pe podium în top 10 SUV-uri cu abilităţi off-road!

Dacă ai pune Dacia Duster într-un clasament de SUV-uri cu abilităţi off-road alături de Skoda Yeti, BMW X3, Range Rover, Mazda CX-5, Fiat Panda 4x4, Land Rover Discovery 4, Range Rover Sport, Hyundai Santa Fe şi Land Rover Discovery Sport, pe ce loc crezi că ar ieşi?

Surpriza clasării pe podium aparţine doar celor care nu au condus un Duster în off-road, sau nu sunt atenţi la diferenţa colosală de preţ între un Duster 4x4 full-option şi cel mai apropiat SUV cu capacităţi off-road. Ceilalţi vor face un raport calitate - dotări - abilităţi - preţ similar celui făcut de jurnaliştii auto de la Auto Express. Şi vor şti de ce Duster a ajuns pe podium în lista englezilor. Şi pe lista noastră, dar nu că ne-aţi crede pe noi pe cuvânt... :)

Iată topul, mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.