British Motor Show 2008

Pentru cei care nu au putut ajunge în capitala britanică, Promotor.ro vă oferă o galerie foto cu cele mai importante exponate din cadrul Salonului Auto de la Londra 2008.

La Salonul Auto de la Londra Opel a lansat Insignia, Renault a scos cel mai radical Megane R26.R, Ford a prezentat noul FocusRS, Lotus a dEVORAt asistenţa cu noul 2+2, iar Lightning GT a "curentat" publicul. Toate aceste noutăţi le puteţi urmări în clipurile ataşate, dar şi în galeria multimedia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.