Broon F870 e un „supercar” făcut special pentru copii. VIDEO

Autor: Iulian Dnistran 10 ian. 2015 Știri auto

Dacă ai copii pe lângă tine când citeşti aceste rânduri, probabil că ar fi bine să îi trimiţi la culcare sau la joacă, fiindcă s-ar putea să se îndrăgostească de maşinuţa din poze, iar tu s-ar putea să ai o problemă, fiindcă preţul ei este de 1.000 de dolari.

Se numeşte Broon F870 şi a fost făcută pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 şi 5 ani. Evident, la acest preţ ar trebui să ofere ceva special (dar nu, nu face cartofi prăjiţi). Printre dotări se numără o tabletă cu sistemul de operare Android, care joacă două roluri – de cadrane de bord şi de comandă pentru sistemul audio (da, are un sistem audio), precum şi un modul Bluetooth integrat care îi permite părintelui să preia controlul vehiculului de la distanţă prin intermediul unui smartphone.

La fel ca aproape oricare altă maşinuţă pentru copii, motorul e electric, iar bateriile se încarcă de la o priză de casă. Deocamdată nu se ştie când va fi lansată pe piaţă în Europa, dar dacă te bate gândul să o cumperi, ar trebui să începi să strângi bani.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide