BRS Autodesign Lexus SC 430

Tunerul american BRS Autodesign va prezenta la SEMA 2007, patru proiecte: Lexus SC 430, Honda S200, Nissan Altima şi Scion XB.

BRS Autodesign Lexus SC 430 BRS Autodesign Lexus SC 430
Tunerul american BRS Autodesign a pregătit, pentru SEMA 2007, patru japoneze tunate. Pentru Lexus SC 430 tunerul aduce un bodykit complet, format dintr-un spoiler faţă mai mult decât generos, jante de aliaj de dimensiuni mari, praguri laterale supra dimensionate şi un eleron masiv. Spatele maşinii face notă discordantă, spoilerul fiind cu mult mai mic faţă de cel frontal.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.