Bucharest City Challenge 2008 – campanie umanitară

Autor: Cosmin Iordache acum 11 ani Știri

17 copii din satul Dârvari, Comuna Cirogârla, judeţul Ilfov şi 22 copii din satul Grozăveşti, Comuna Corbii Mari din judeţul Dâmboviţa au pus pe hârtie în două zile, 11.08-12.08.2008, în desene, vizunea lor despre maşinile de curse. Organizatorii Bucharest City Challenge 2008 i-au invitat pe cei 39 de copii să participe la deschiderea evenimentului, în ziua de 22 august, unde vor avea ocazia să fie în preajma unora din cele mai rapide maşini din lume.

Desenele lor vor fi expuse între 22 şi 24 august în holul aferent sălii Dreptul Omului din Palatul Parlamentului, transformat pe  parcursul evenimentului sportiv Bucharest City Challenge 2008 în zonă VIP, atunci când mii de cai putere se vor alinia pentru a doua oară la linia de start pentru a oferi pasionaţilor de viteză maximă adrenalină. Oaspeţii VIP ai evenimentului vor avea ocazia să cumpere desenele copiilor, iar banii strânşi vor ajunge la Asociaţia Ovidiu Rom.

Între 22-24 august, Bucureştiul va găzdui un eveniment unic al sportului cu motor: FIA GT Championship! Mii de cai putere se vor alinia pentru a doua oară la linia de start pentru a oferi pasionaţilor de viteză maximă adrenalinăComentarii
Inchide