Bucharest Wheels Arena 2014 aduce spectacolul auto-moto la Romexpo

Între 13 şi 15 iunie, Centrul Expoziţional Romexpo Bucureşti va găzdui ediţia cu numărul trei a festivalului Bucharest Wheels arena, singurul de acest gen din România.

Bucharest Wheels Arena 2014 aduce spectacolul auto-moto la Romexpo Bucharest Wheels Arena 2014 aduce spectacolul auto-moto la Romexpo

Evenimentul ce a debutat oficial în 2012 sub sloganul Depăşeşte-ţi limitele! a crescut constant şi a ajuns la a treia ediţie. În cadrul acesteia, Bucharest Wheels Arena 2014 va prezenta publicului, vreme de trei zile şi trei nopţi, un concept unic dar şi cea mai mare expoziţie auto-moto din România.

Totul se va desfăşura pe o suprafaţă interioară şi exterioară de peste 40.000 mp iar accentul va fi pus pe îmbinarea şi modul în care vor fi prezentate publicului demonstraţiile cu maşini de raliu şi drift, demonstraţiile de offroad, enduro, stunt-riding, karting sau bike stunts. Nu vor lipsi nici concursurile specifice zonei auto-moto, precum Best Interior, Best Exterior, Best Paint, Best Wheels, Best Engine, Best Rims, SQL Contest, SPL Contest.

Evenimentul va include şi o expoziţie de tuning auto-moto în cadrul căreia pasionaţii, cluburile sportive şi firmele de tuning din ţară îşi vor prezenta maşinile şi motocicletele modificate.

La Bucharest Wheels Arena participanţii pot asista din postura de expozanţi, producători, importatori şi distribuitori de automobile, motociclete şi echipamente sau piese de schimb. Pentru mai multe informaţii accesaţi www.bucharestwheelsarena.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.